Stilourile Aurora au ajuns în România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 octombrie 2013 903 afişări

Unul dintre cele mai cunoscute branduri de stilouri din lume, Aurora, este prezent în România din luna octombrie, în buticul deschis în galeria comercială The Grand din incinta hotelului J.W. Marriott din Bucureşti.

Stilourile Aurora au ajuns în România

Oficialii companiei vor să deschidă în 2014 un al doilea magazin în incinta complexului comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei. Cu o tradiţie de aproape 100 de ani, stilourile italieneşti produse la Torino generează vânzări de sute de milioane de euro în Italia, dar şi pe pieţele din Asia, Orientul Mijlociu şi America de Nord, principalele destinaţii de export.

Cesare Verona, preşedinte şi CEO al Aurora, evaluează potenţialul pieţei româneşti la câteva mii de unităţi care s-ar putea vinde anual. Stilourile comercializate în România vor avea preţuri cuprinse între 300 şi 3.000 de euro şi vor fi distribuite şi în magazinele principalilor retaileri de lux, precum Cellini şi Kultho.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
branduri,
aurora,
stilouri,
lux,
torino,
magazine,
comert
/actualitate/stilourile-aurora-au-ajuns-in-romania-11460859
11460859
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.