Britanicii au găsit metoda prin care îi pot cuminţi pe infractori

Postat la 05 octombrie 2013 412 afişări

Departamentul de Poliţie din Brent, Anglia, are o nouă armă care poate potoli infractorii, dar nu înainte de a-i colora, la propriu.

Britanicii au găsit metoda prin care îi pot cuminţi pe infractori

 Infractorii care se gândesc să dea spargeri în cartierul Brent din Londra, ar trebui să se gândească de două ori înainte, asta dacă nu cumva au impresia că arată bine în verde.

Vremea apropo îţi oferă mai multe informaţii despre vremea din oraşul tău.

Departamentul de Poliţie din Brent are o nouă armă care poate potoli infractorii, dar nu înainte de a-i colora, la propriu, cu o substanţă semipermanentă de culoarea smaraldului, care devine fosforescentă la contactul cu lumina UV. Avantajul este ca hoţii nu pot depista imediat capcana care îi transformă în "omuleţi verzi". Aceasta este aproape imposibil de îndepărtat de pe haine şi poate rămâne pe piele câteva săptămâni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infractori,
britanici,
culoare,
piele,
depistare
/actualitate/britanicii-au-gasit-metoda-prin-care-ii-pot-cuminti-pe-infractori-11460161
11460161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.