Ştefan Bucătaru, numit director general al Transelectrica

Autor: Stefan Musgociu Postat la 26 iunie 2013 85 afişări

Ştefan Gheorghe a fost revocat, marţi, din funcţia de director general al Transelectrica (TEL), după doar patru luni de mandat, iar pe poziţia rămasă vacantă a fost numit Ştefan-Doru Bucătaru, membru în Consiliul de Supraveghere al companiei şi fost director general al Teraplast (TRP).

"Potrivit Deciziei nr. 22/25.06.2013 a Consiliului de Supraveghere, începând cu data de 25.06.2013: se revocă din funcţia de preşedinte al Directoratului, denumit alternativ şi director general executiv sau Chief Executive Officer - CEO - al societăţii, domnul Ştefan Gheorge, numit provizoriu în acestă calitate până la selectarea membrilor Directoratului (...), cu aceeaşi dată încetând contractul de mandat nr.C75/11.03.2013, încheiat cu acesta; se numeşte în funcţia de Preşedinte al Directoratului (...) Ştefan-Doru Bucătaru, până la numirea membrilor Directoratului", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Transelectrica Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Gheorghe a preluat conducerea Transelectrica la mijlocul lunii februarie, dată când era director general interimar al Hidroelectrica, din iunie 2012.

Transelectrica a anunţat tot marţi, prin alt comunicat, că Ovidiu-Petrişor Artopolescu, fost manager la Microsoft România şi fost secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, a renunţat la funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere. Artopolescu a fost ales preşedinte al CS la începutul lunii iunie.

Toate stirile sunt pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TRANSELECTRICA,
CONDUCERE,
DIRECTOR GENERAL
/actualitate/stefan-bucataru-numit-director-general-al-transelectrica-11024379
11024379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.