Statul va plati datorii CNADNR de 737 mil. lei, iar 622 de angajati vor fi disponibilizati

Postat la 10 mai 2011 8 afişări

Datorii de 737 milioane lei acumulate de CNADNR, reprezentand facturi pentru proiectele de investitii, vor fi achitate pana la finele lunii iunie, iar 622 de angajati vor fi disponibilizati pana la acel termen, se arata in scrisoarea de intentie convenita de Guvern cu FMI.

Seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a declarat luni ca cea mai importanta reforma structurala este ca volumul arieratelor acumulate de companiile de stat sa scada , mentionand ca desi au fost atinse tintele in primul trimesru, exista in continuare presiuni pe cheltuieli in sectorul de sanatate. "Problema arieratelor acestor companii este o pierdere enorma in insanatosirea cresterii economice", a afirmat Franks. CNADNR va infiinta Autoritatea Unica de Control care va reuni atributiile in domeniu ale mai multor institutii, cum ar fi Autoritatea Rutiera Romana si Registrul Auto Roman.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
datorii,
CNADNR,
angajati,
disponibilizati
/actualitate/statul-va-plati-datorii-cnadnr-de-737-mil-lei-iar-622-de-angajati-vor-fi-disponibilizati-8258971
8258971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.