Statele Unite somează Ucraina să o elibereze pe Iulia Timoşenko

Postat la 02 mai 2012 40 afişări

Statele Unite cer Ucrainei să o elibereze pe Iulia Timoşenko, aflată în greva foamei de 12 zile, în timp ce oficiali UE ameninţă cu boicotarea Euro-2012.

"Statele Unite sunt foarte preocupate de situaţia Iuliei Timoşenko şi a altor foşti oficiali guvernamentali aflaţi în detenţie", a declarat Hillary Clinton, secretarul de Stat american.

"Fotografiile cu doamna Timoşenko ridică semne de întrebare privind condiţiile de detenţie. Facem presiuni asupra autorităţilor ucrainene să garanteze că doamna Timoşenko primeşte asistenţă medicală imediat într-un centru adecvat şi dorim ca ambasadorul american să o poată vizita", a subliniat Clinton.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
ucraina,
eliberare,
somatie,
Iulia Timoşenko
/actualitate/statele-unite-someaza-ucraina-sa-o-elibereze-pe-iulia-timosenko-9585352
9585352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.