Statele Unite au evitat deocamdată recesiunea

Postat la 10 octombrie 2011 42 afişări

Statele Unite au evitat probabil recesiunea, cel puţin deocamdată, iar analiştii Goldman Sachs şi ai Macroeconomic Advisers şi-au îmbunătăţit prognozele pentru trimestrul al treilea, după o serie de indicatori care au depăşit estimările.

Goldman Sachs Group şi Macroeconomic Advisers au revizuit estimările privind avansul PIB-ului american în trimestrul al treilea de la circa 2% la 2,5%, relatează Bloomberg. Avansul ar fi aproape dublu faţă de ritmul de 1,3% din trimestrul al doilea şi cel mai rapid din acest an. Cele mai recente date favorabile sunt cele publicate vineri de Departamentul Muncii, potrivit cărora în septembrie au fost create 103.000 de locuri de muncă. "Economia americană nu pare să reintre în recesiune, dar redresarea este slabă", a declarat Allen Sinai, preşedinte la institutul Decision Economics din New York.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
recesiunea,
estimari,
goldman sachs
/actualitate/statele-unite-au-evitat-deocamdata-recesiunea-8853117
8853117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.