ULTIMA ZI DE VOT PENTRU ADMIRAŢIA ÎN AFACERI!

Autor: Ioana Matei Postat la 28 august 2019 185 afişări

ULTIMA ZI DE VOT PENTRU ADMIRAŢIA ÎN AFACERI!

Leadership-ul este mai puţin despre funcţii şi mai mult despre impact şi inspiraţie. 

Tocmai de aceea, Business MAGAZIN a lansat, în urmă cu aproape un deceniu, un demers îndrăzneţ pentru a inspira viitoarele generaţii de oameni de afaceri: topul „100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA”.

Într-o lume a pseudo-obiectivităţii, noi am decis să lansăm un clasament subiectiv, axat exclusiv pe părerile personale a peste 300 de manageri şi consultanţi de top. Iar criteriul în sine, „admiraţia profesională”, este cel puţin la fel de relativ.

Lansat ca un proiect destinat recunoaşterii valorii managerilor care au construit şi administrează afaceri de succes în România, clasamentul a ajuns în 2019 la a 10-a ediţie.

Anul acesta, împreună cu reprezentanţii platformei de resurse umane Undelucram, continuăm să recunoaştem meritele, influenţa şi devotamentul faţă de echipe ale celor care conduc companii de succes în România.

Te invităm să te alături iniţiativei Business Magazin şi Undelucram.ro şi să votezi aici TOPUL CELOR MAI ADMIRAŢI 100 DE CEO DIN ROMÂNIA. Poţi alege cel puţin 10 opţiuni - 10 nume de executivi şi antreprenori din România despre care crezi că merită să ocupe primele locuri în clasament. 

Anunţarea topului, gala şi decernarea premiilor vor avea loc în luna octombrie. Până atunci, managerii şi reprezentanţii companiilor din România îşi pot vota favoriţii (ultima zi de vot fiind 30 septembrie). Din partea unei companii, pot vota maximum trei reprezentanţi.

Mulţumim că ne susţii iniţiativa!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.