Start-Up Nation nu se mai prelungeşte până pe 28 iulie, ci până vineri, 14 iulie

Postat la 13 iulie 2017 188 afişări

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat anunţă, joi, că în actuala sesiune ultima zi de înscriere în Programul Start-Up Nation este vineri, 14 iulie, ora 20.00. La deschiderea sesiunii, termenul era vineri, ora 16.00.

Start-Up Nation nu se mai prelungeşte până pe 28 iulie, ci până vineri, 14 iulie

Ieri, ministrul Ilan Laufer anunţase pe pagina sa de Facebook că termenul limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation a fost prelungit până la data de 28 iulie 2017.

„Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat dă curs solicitării mediului de afaceri privind prelungirea termenului-limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation. Astfel, antreprenorii interesaţi de înscrierea în program pot depune dosarele online ca şi până acum, până la data de 28.07.2017, ora 20.00“, a anunţat ministrul pe pagina sa de Facebook. 

Mai multe detalii pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.