Logitech cumpără compania ASTRO Gaming pentru 85 de milioane de dolari

Autor: Florin Casota Postat la 12 iulie 2017 107 afişări

Logitech International anunţă preluarea companiei ASTRO Gaming, brand de console de gaming, specializat pe segmentul de căşti dedicate gamerilor profesionişti, în urma unei tranzacţii de 85 de milioane de dolari.

Logitech cumpără compania ASTRO Gaming pentru 85 de milioane de dolari

“ASTRO este lider în segmentul de căşti de consolă premium, device-urile ASTRO fiind preferatele jucătorilor esports care concurează pe consolă,” a precizat Ujesh Desai, vice preşedinte şi manager general al Logitech G. ”Achiziţia reprezintă o completare perfectă pentru gama Logitech G. Suntem încântaţi de brand, de echipă şi de produse. Dorim ca împreună să creăm o experienţă de joc mai distractivă pentru gamerii de pretutindeni.”

ASTRO este un pionier în segmentul de gaming audio şi produse de lifestyle şi deţine o poziţie de lider în segmentul de căşti de gaming premium pentru console. ASTRO este recunoscut pentru  căştile A40 şi A50, device-uri concepute pentru gameri profesionişti.

Logitech va achiziţiona ASTRO pentru suma de 85 de milioane de dolari iar achiziţia se va închide la începutul lunii august. Prin alăturarea ASTRO, Logitech investeşte într-o piaţă de gaming adiacentă, cea de console, pentru a accelera creşterea business-ului de gaming.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.