STARE de URGENŢĂ în Ungaria din cauza intemperiilor

Postat la 15 martie 2013 25 afişări

Ministrul ungar de Interne Sandor Pinter a declarat vineri stare de urgenţă în ţară, din cauza intemperiilor.

STARE de URGENŢĂ în Ungaria din cauza intemperiilor

 Ninsori puternice, viscolul, poleiul şi frigul au cauzat atât întreruperea alimentării cu energie electrică, blocarea accesului în mai multe localităţi şi întreruperea furnizării unor servicii importante, cât şi producerea unor accidente în întreaga ţară, în ultimele 24 de ore, relatează MTI.

Un număr de 77 de localităţi erau afectate de pene de energie electrică, peste 100.000 de rezidenţi neavând curent electric vineri dimineaţa, a declarat pentru MTI o purtătoare de cuvânt a furnizorului E.ON.

Întreruperile în alimentarea cu energie electrică au fost cauzate de prăbuşirea unor copaci peste cablurile electrice îngheţate, a precizat Nikoletta Egyhazi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stare-de-urgenta-in-ungaria-din-cauza-intemperiilor-10670291
10670291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.