Standul României s-a clasat pe locul 7 la Bursa de Turism de la Berlin

Autor: Mirabela Tiron Postat la 11 martie 2013 21 afişări

Standul României s-a clasat pe locul şapte la Bursa de Turism de la Berlin (ITB), criteriile luate în considerare fiind design-ul şi atractivitatea acestuia, respectarea identităţii brandului prin semnalizare şi materialele informative oferite dar şi accesul la stand. Pe locul întâi s-a poziţionat standul Turciei la categoria "Europa".

Standul României s-a clasat pe locul şapte la Bursa de Turism de la Berlin (ITB), criteriile luate în considerare fiind design-ul şi atractivitatea acestuia, respectarea identităţii brandului prin semnalizare şi materialele informative oferite dar şi accesul la stand. Pe locul întâi s-a poziţionat standul Turciei la categoria "Europa". Târgul de turism de la Berlin, unul dintre cele mai mari din lume, atrage peste 11.000 de expozanţi din 180 de ţări, a avut loc în perioada 6-10 martie, aceasta fiind cea de-a 48-a ediţie. În fiecare an, reprezentanţii târgului de turism de la Berlin (ITB) fac un studiu în rândul expozanţilor, prin care evaluează activitatea şi prestaţia lor în cadrul târgului, dupa mai multe criterii. "Pe toată perioada târgului, în cadrul standului României, meşteşugarii români au realizat picturi pe icoane de lemn şi de piatră, au încondeiat ouă, au împletit şnururi de mărşisor, produsele realizate de către aceştia fiind oferite vizitatorilor. De asemenea, în cadrul standului, vizitatorii au putut degusta preparate tradiţionale bucovinene, vinuri româneşti, băuturi tradiţionale, toate în acordurile duetului "Cibinium" şi ale formaţiei "Nightlosers" (muzica populară românească în stil blues, modern)", potrivit oficialilor ministerului.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/standul-romaniei-s-a-clasat-pe-locul-7-la-bursa-de-turism-de-la-berlin-10661028
10661028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.