"Stai, mă, în teren, proasta naibii!" Moment INCREDIBIL la meciul Simonei Halep cu Alison Riske

Postat la 01 octombrie 2017 4062 afişări

Simona Halep a avut o nouă răbufnire pe teren după ce s-a chinuit cu Alison Riske. Românca s-a impus până la urmă în trei seturi, 6-3, 3-6, 6-2 şi s-a calfificat în turul al doilea la Beijing.

"Stai, mă, în teren, proasta naibii!" Moment INCREDIBIL la meciul Simonei Halep cu Alison Riske

Trecuseră 42 de zile de la ultimul succes al Simonei Halep. A venit sâmbătă, cu Alison Riske, în primul tur la Beijing. Meciul n-a fost însă deloc uşor pentru Simona. Sportiva de 26 de ani a câştigat primul set, dar l-a pierdut pe al doilea. Halep a lăsat de înţeles că nu stă foarte bine cu încrederea şi tensiunea s-a simţit în jocul ei.

De altfel, la ultimul game din setul doi, câştigat de Alison Riske, a avut o nouă izbucnire nervoasă. Microfoanele care au surprins ambianţa au captat un ”Mă, stai mă, in teren, proasta naibii! Stai în teren şi joacă!” Este cea de-a doua reacţie de acest gen a Simone, în doar patru zile.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.