Sprijin pentru agricultori

Postat la 13 aprilie 2019 102 afişări

Mai mulţi parlamentari PNL au depus, la Senat, un proiect legislativ care prevede acordarea unei prime de comercializare pentru cantitatea de produse agricole vândute către unităţile de procesare, respectiv 200 euro/tonă şi 100 euro/tonă pentru produsele direct pentru consum.

Sprijin pentru agricultori

După promulgare, prezenta lege intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2020 şi se aplică până la data de 31 decembrie 2022, arată proiectul.

„Valoarea primei de comercializare reprezintă contravaloarea în lei a 200 euro/tonă/10.000 ouă pentru produsele agricole primare comercializate către unitpţi de procesare ţi nu poate depăşi 20.000 de euro anual pe beneficiar, respectiv contravaloarea în lei a 100 euro/tonă/10.000 ouă pentru produsele agricole primare comercializate direct pentru consum, care nu poate depăşi 10.000 euro anual pe beneficiar”, prevede proiectul legislativ.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produse,
proiect,
consum,
prevedere,
acordare,
beneficiar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.