SPARE. Principalele concluzii din cartea de memorii a prinţului Harry. Ce acuzaţii aduce acesta familiei regale

Postat la 10 ianuarie 2023 277 afişări

SPARE. Principalele concluzii din cartea de memorii a prinţului Harry. Ce acuzaţii aduce acesta familiei regale

Într-o altă anecdotă din autobiografie, Harry i-a spus tatălui său să nu se căsătorească cu Camilla, care este acum regina consort, şi se temea că aceasta va fi o „mamă vitregă rea”.

De câteva zile, mulţi au fost uimiţi de afirmaţiile uluitoare apărute în cartea de memorii.

Autobiografia, care se lansează marţi la nivel mondial, conţine reproşuri, critici şi nemulţumiri din perioada în care Harry a fost membru senior al familiei regale.

Prinţul Harry al Marii Britanii a lansat o serie de acuzaţii incendiare la adresa membrilor familiei sale în noua sa carte de memorii, care dezvăluie o serie de confruntări private între el şi alţi membri de rang înalt ai familiei regale şi detaliază despărţirea sa de familie.

CNN a obţinut o copie a cărţii – intitulată „Spare”, o referire la rolul ducelui de Sussex de „moştenitor de rezervă” al monarhiei. De câteva zile, mulţi au fost uimiţi de afirmaţiile uluitoare apărute în cartea de memorii, după ce acestea au fost raportate pentru prima dată de ziarul britanic The Guardian, care a reuşit să obţină o copie înainte de lansarea programată a acesteia.

Autobiografia, care se lansează marţi la nivel mondial, conţine reproşuri, critici şi nemulţumiri din perioada în care Harry a fost membru senior al familiei regale, precum şi detalii despre despărţirea sa foarte mediatizată de clan în 2020.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Harry,
carte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.