Soţia preşedintelui Braziliei, considerată cea mai rea Prima Doamnă din lume

Postat la 18 iunie 2016 254 afişări

Marcela Temer (33 de ani) este noua prima doamnă a Braziliei.

 Soţia preşedintelui Braziliei, considerată cea mai rea Prima Doamnă din lume

Soţul ei, Michel Temer (75 de ani), este acum preşedintele interimar al Braziliei. Numită Carla Bruni a Braziliei, fostul manechin a devenit Prima Doamnă, după ce Michel Temer a fost numit preşedinte interimar, când Dilma Rousseff a fost suspendată din funcţie.

Chiar dacă Brazilia este în plină criză economică, cu milioane de oameni care şi-au pierdut slujba, soţia actualului preşedinte brazilian refuză să renunţe la stilul ei de viaţă opulent.

Timp de un an, Marcela a stat la vila de 2.5 milioane de euro din Sao Paolo, împreună cu fiica sa, în timp ce Michel Temer locuia singur în Brasilia. Odată ce s-a mutat de acolo, dorinţele ei extravagante au fost plătite cu bani publici. Marcela a insistat ca mama şi sora ei mai mică să se mute cu ea în capitala Braziliei, iar Michel le-a cumpărat o vilă de 1 milion de euro. Din nou, banii publici au fost folosiţi pentru luxul familiei Temer.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sotia-presedintelui-braziliei-considerata-cea-mai-rea-prima-doamna-din-lume-15499340
15499340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.