Soţia lui Toni Greblă, noul avocat al lui Darius Vâlcov, cere judecarea dosarului la ÎCCJ

Postat la 12 martie 2019 54 afişări

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost apărat, marţi, în procesul de la Tribunalul Gorj, de soţia secretarului general al Guvernului, Toni Greblă, Mihaela Greblă, care a cerut ca dosarul să fie judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Soţia lui Toni Greblă, noul avocat al lui Darius Vâlcov, cere judecarea dosarului la ÎCCJ

Procesul în care Darius Vâlcov este acuzat de instigare la dare şi luare de mită s-a încheiat, marţi, cu o nouă amânare, după ce noul avocat al consilierului primului ministru, Mihaela Greblă, a solicitat ca dosarul să fie trimis la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

 

Avocatul, care este soţia secretarului general al Guvernului, susţine că Tribunalul Gorj nu este competent să judece această cauză, întrucât faptele pentru care clientul său a fost trimis în judecată sunt asimilate celor de corupţie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iccj,
dosar,
sotie,
avocat,
judecare,
curte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.