Sorin Ovidiu Vintu va fi eliberat

Postat la 16 iunie 2011 10 afişări

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, judecarea in stare de libertate a lui Sorin Ovidiu Vintu in procesul de santajare a managerului Sebastian Ghita, instanta punand o serie de conditii pe care acuzatul trebuie sa le respecte.

Decizia tribunalului este definitiva, astfel ca joi seara Vintu va parasi arestul preventiv, alaturi de complicele sau, Ion Ilie Cezar. Initial, tribunalul apreciase ca este legala masura arestarii preventive, astfel ca mentinuse cele 60 de zile de arest. Ulterior, avocatii celor doi au cerut revocarea masurii arestarii prevetiva, solicitare admisa de Tribunal desi Judecatoria sectorului 1 Bucuresti respinsese actiunea. "Conform art.139 alin 2 Cpp respinge cererea de revocare a masurii arestarii preventive formulata de inc: Vintu Sorin Ovidiu; Conform art 160 8a alin 6 Cpp respinge ca neintemeiate cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de inculpatii Vintu Sorin Ovidiu si Ilie Ion Cezar. Cu recurs in 24 de ore de la pronuntare pentru cei prezenti si de la comunicare pentru cei lipsa. Pronuntata in sedinta publica azi, 10.06.2011 ora 19.40", se arata in minuta Judecatoriei sectorului 1, publicata pe portalul just.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
vintu,
arest,
preventiv,
decizie,
instanta,
eliberare
/actualitate/sorin-ovidiu-vintu-va-fi-eliberat-8349783
8349783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.