Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar, arestati preventiv pentru 29 de zile

Postat la 29 aprilie 2011 5 afişări

Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar, acuzati de santajarea lui Sebastian Ghita, vor fi arestati preventiv pentru 29 de zile, dupa ce, vineri, Tribunalul Bucuresti a admis recursul procurorilor fata de decizia de cercetare a lor in libertate.

Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva. Astfel, cei doi vor fi incarcerati la Directia Cercetari Penale. In 21 aprilie, Sorin Ovidiu Vintu, alaturi de Ion Ilie Cezar, a fost retinut, pentru santaj de procurorii Parchetului instantei supreme, pentru ca a pretins lui Sebastian Ghita 150.000 de euro lunar, actiunea survenind unei plangeri din 4 aprilie a managerului Realitatea Media. Lui Ghita i s-au cerut 200.000 de euro, insa managerul Realitatea a spus ca da doar 150.000 de euro.Banii au fost ceruti pentru ca Ghita sa "sa fie lasat in pace" de Vintu si sa ramana managerul Realitatea, dupa ce patronul Asesoft a platit datoriile postului TV si a facut investitii, suma ridicandu-se la zece milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
vintu,
arest,
preventiv,
decizie,
instanta
/actualitate/sorin-ovidiu-vintu-si-ion-ilie-cezar-arestati-preventiv-pentru-29-de-zile-8204563
8204563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.