Sorin Ovidiu Vintu, retinut pentru santajarea lui Sebastian Ghita

Postat la 21 aprilie 2011 9 afişări

Sorin Ovidiu Vintu a fost retinut pentru santaj de procurorii Parchetului instantei supreme, pentru ca a pretins lui Sebastian Ghita 150.000 de euro. Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa ICCJ au dispus la data de 19 aprilie 2011 inceperea urmariri penale, iar miercuri, retinerea inculpatilor Sorin Ovidiu Vintu si Cezar Ion Ilie, pentru santaj, informeaza Ministerul Public.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost scos din sediul Parchetului instantei supreme si dus cu o duba in arestul Directiei Cercetari Penale, urmand ca joi sa fie judecata propunerea procurorilor de arestare preventiva, de catre Judecatoria sectorului 1. Omul de afaceri nu a facut nicio declaratie in legatura cu retinerea sa in acest caz. In timp ce era urcat in duba scaunul cu rotile in care se afla Vintu, politistii l-au atins pe omul de afaceri la un picior, moment in care acesta a inceput sa tipe. Cei sapte-opt paznici ai lui Vintu care il asteptau in fata sediului Parchetului au incercat sa ii tina pe jurnalisti departe de acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sorin-ovidiu-vintu-retinut-pentru-santajarea-lui-sebastian-ghita-8178023
8178023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.