Sorin Ovidiu Vîntu, dus la Parchetul instanţei supreme

Postat la 23 iulie 2012 5 afişări

Sorin Ovidiu Vîntu, încarcerat ca urmare a unei condamnări la un an de detenţie pentru şantaj, a fost dus, luni dimineaţă, la Parchetul instanţei supreme pentru a studia dosarul FNI, în care este acuzat de spălare de bani, procurorii finalizând cercetările în această cauză.

Surse judiciare au declarat, luni, pentru MEDIAFAX că ancheta în dosarul FNI a fost finalizată, iar Sorin Ovidiu Vîntu a fost dus la sediul instituţiei pentru a studia volumele de urmărire penală. Totodată, Sorin Ovidiu Vîntu va da o declaraţie şi în dosarul Petromservice, la solicitarea procurorilor ce anchetează acest caz. Vântu este cercetat în acest dosar alături de fosta conducere a companiei, pentru devalizarea Petromservice, prejudiciul produs prin falimentare controlată fiind de peste 83 de milioane de euro. Sorin Ovidiu Vîntu a fost audiat, joi, la Parchetul instanţei supreme în dosarul privind prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii (FNI).

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sorin-ovidiu-vintu-dus-la-parchetul-instantei-supreme-9896655
9896655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.