Sorin Ovidiu Vîntu, dus la Parchet pentru a-i fi prezentate materialele de urmărire penală

Postat la 30 august 2012 14 afişări

Sorin Ovidiu Vîntu, încarcerat ca urmare a unei condamnări la un an de detenţie pentru şantaj, a fost dus din nou, joi, la Parchetul instanţei supreme, pentru a-i fi prezentate materiale de urmărire penală în dosarele FNI şi Petromservice, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din PICCJ.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), Dana Tiţian, a precizat că Vîntu a fost chemat la PICCJ de procurori din ambele dosare.

Omul de afaceri a stat aproximativ o oră la PICCJ, de unde a fost dus înapoi în locul de detenţie.

Vîntu a fost adus la Parchetul instanţei supreme, în acelaşi scop, şi la 1 august.

El a fost şi în 23 iulie la PICCJ. Surse judiciare declarau atunci, pentru MEDIAFAX, că ancheta în dosarul Petromservice a fost finalizată, Sorin Ovidiu Vîntu fiind dus la sediul Parchetului instanţei supreme pentru a studia volumele de urmărire penală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sorin-ovidiu-vintu-dus-la-parchet-pentru-a-i-fi-prezentate-materialele-de-urmarire-penala-9998413
9998413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.