Sorin Danilescu, directorul Intact Interactive, s-a sinucis

Postat la 19 ianuarie 2011 28 afişări

Sorin Danilescu, seful Intact Interactive, s-a aruncat de la etajul al cincilea al blocului in care locuia, in cartierul bucurestean Drumul Taberei, miercuri, la ora 05.00, potrivit unor surse judiciare.

In urma primelor audieri, a reiesit faptul ca in ultima perioada Danilescu era foarte tensionat din cauza serviciului. Sotia a fost cea care a anuntat serviciul de urgenta, fiind trimise echipaje SMURD si ale politiei, care au constatat decesul. La 1 ianuarie Sorin Danilescu a preluat managementul companiei Intact Interactive. El a mai condus echipa Intact Interactive din decembrie 2009 pana in mai 2010, revenind in functia de consultant la Intact Media Group in septembrie 2010. Totodata este Managing Partner la Barracuda Networks Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sorin-danilescu-directorul-intact-interactive-s-a-sinucis-7902380
7902380
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.