Sorana Georgia preia conducerea Billa Romania

Autor: Ioana Mihai Postat la 06 iunie 2011 70 afişări

Reteaua de supermarketuri Billa Romania are un nou director general: Sorana Georgia, care are peste 14 ani de experienta in domeniul de retail. Noul CEO Billa Romania isi va incepe oficial activitatea pe data de 1 iulie si se va ocupa de coordonarea tuturor operatiunilor lantului de magazine in Romania.

"Pozitia de CEO al Billa Romania (...) imi aduce foarte multe responsabilitati pe care sunt pregatita sa mi le asum. Billa este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata si sunt convinsa ca va avea o dezvoltare chiar si mai rapida in viitorul apropiat", a declarat Sorana Georgia.

De-a lungul carierei sale Sorana Georgia a ocupat functii de conducere in cadrul mai multor companii care activeaza in segmentul de retail, acumuland experienta in domenii precum coordonarea operatiunilor, bugetare, project management, resurse umane sau marketing.

Billa este parte a grupului Rewe, activ in 16 tari europene si care a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de aproximativ 53 miliarde de euro. Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, Billa opereaza 55 de magazine si are 3.500 de angajati.

In segmentul supermarketurilor, pe piata autohtona mai sunt prezente retele precum Carrefour Market, Mega Image, Primavara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sorana Georgia,
conducere,
Billa
/actualitate/sorana-georgia-preia-conducerea-billa-romania-8317424
8317424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.