LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Sony a prezentat PlayStation 4, prima consolă din ultimii şapte ani

Autor: Anca Dumitrescu Postat la 22 februarie 2013 13 afişări

Sony a prezentat la New York PlayStation 4, prima consolă de jocuri a companiei din ultimii şapte ani, la care a introdus funcţii cloud şi de social-media, obiectivul directorului general Kazuo Hirai fiind de a relansa vânzările, transmite Bloomberg.

Sony a prezentat la New York PlayStation 4, prima consolă de jocuri a companiei din ultimii şapte ani, la care a introdus funcţii cloud şi de social-media, obiectivul directorului general Kazuo Hirai fiind de a relansa vânzările, transmite Bloomberg. Utilizatorii PlayStation 4 vor putea vedea ce prieteni sunt prezenţi la un moment dat şi să preia jocuri în derulare de la alţi participanţi. Consola va fi lansată pe piaţă pentru viitorul sezon al sărbătorilor de iarnă, a precizat Sony, fără să anunţe şi preţurile. PlayStation 4 îşi va face debutul într-o perioadă în care industria de profil se orientează către jocurile pe terminale mobile, astfel că apare întrebarea dacă pasionaţii de jocuri vor mai cheltui câteva sute de dolari pentru un nou aparat. Consola imită arhitectura deschisă a smartphone-urilor, care încurajează dezvoltatorii mici să creeze noi titluri pentru numărul tot mai mare al amatorilor de jocuri.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sony,
PlayStation 4,
consolă de jocuri
/actualitate/sony-a-prezentat-playstation-4-prima-consola-din-ultimii-sapte-ani-10587008
10587008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.