Softelligence Engineering vrea să angajeze peste 100 de programatori până la finalul anului 2018

Autor: Florin Casota Postat la 09 mai 2017 189 afişări

Până la finalul anului 2018, Softelligence Engineering va angaja în Craiova 100 de specialişti IT, atât cu o experienţă vastă, de peste 8 ani, cât şi personal entry-level, cu o activitate de până la 2 ani în programare. Echipele Softelligence Engineering vor deservi clienţi din Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Germania şi Statele Unite, se arată într-un comunicat remis Business Magazin.

Softelligence Engineering vrea să angajeze peste 100 de programatori până la finalul anului 2018

La inceputul acestui an, Softelligence, companie specializată în servicii software de business, a deschis un nou birou în oraşul Craiova, Softelligence Engineering. Divizia, specializată în software engineering, este condusă de Sorin Găvănescu  şi Şerban Ionescu în calitate de Managing Partners

”Ne orientăm spre deschiderea mai multor divizii Softelligence, care să deservească în mod aplicat nevoile în creştere ale companiei. În perioada următoare, Softelligence Engineering va gestiona dezvoltarea şi implementarea unor proiectelor software de anvergură, în special pentru clienţii internaţionali, de la design şi arhitectura software până la lansare în producţie şi servicii post-implementare”, menţionează Teodor Blidăruş, Managing Partner Softelligence.

”În ultimul an, am încheiat contracte cu jucători globali şi recrutăm programatori pentru mai multe echipe de dezvoltare, persoane pasionate şi motivate să construiască software care să conteze. Noile poziţii din cadrul Softelligence Engineering vizează specialişti Microsoft .Net, dezvoltatori web cu expertiză în Javascript, Angular şi React, programatori Java şi Python, precum şi specialişti în testare manuală şi automată”, spune Sorin Găvănescu, Managing Partner Softelligence Engineering.

Conform estimărilor companiei, piaţa craioveană a forţei de muncă în domeniul IT este una matură, depăşind în prezent 1.300 de specialişti.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.