Circulaţie îngreunată pe A1 din cauza furtunii

Postat la 08 mai 2017 101 afişări

Poliţia Română anunţă că se circulă îngreunat pe tronsonul kilometric 13 – 18 al autostrăzii Piteşti – Bucureşti, din cauza furtunii.

Circulaţie îngreunată pe A1 din cauza furtunii

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A1 Piteşti – Bucureşti să manifeste prudenţă sporită la volan, să reducă viteza şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, întrucât pe tronsonul kilometric 13 – 18 traficul rutier se desfăşoară dificil, din pricina furtunii şi a grindinei", transmite Poliţia Română.

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ploi şi vânt valabilă pentru Bucureşti, Ilfov, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Olt, Dolj şi Vâlcea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
furtuna,
trafic,
dn1

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.