Şoferii pot primi amendă de 2500 de lei pentru un lucru banal. Mulţi nu ştiu asta

Postat la 21 martie 2023 275 afişări

Şoferii pot primi amendă de 2500 de lei pentru un lucru banal. Mulţi nu ştiu asta

Numărul celor care deţin maşini în România este în continuă creştere, legislaţia rutieră devine tot mai strictă, iar sancţiunile pentru conducătorii auto care nu respectă prevederile legale au crescut şi ele. Astfel, şoferii care fac o greşeală frecventă, ignorată de mulţi, ar putea să fie taxaţi aspru, cu o amendă care poate ajunge la 2.500 de lei.

Este vorba despre blocarea abuzivă a locului de parcare, o practică des întâlnită în oraşele României, mai ales în marile aglomerări urbane. Problema este că deşi numărul de maşini a crescut considerabil, cel al parcărilor bate pasul pe loc.

Astfel, cei care au nevoie să oprească maşina în centrul oraşului, pentru doar câteva minute, se pot lovi adesea de diferite obiecte „artizanale”, montate de cei care le deţin, pentru ca alte maşini să nu le ocupe locurile de parcare.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
amenda,
soferi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.