Société Générale vrea să reducă numărul de angajaţi din România, Rusia, Cehia şi Egipt

Postat la 12 septembrie 2011 10 afişări

Société Générale, acţionarul majoritar al BRD, intenţionează să reducă numărul de angajaţi din România, Rusia, Cehia şi Egipt, ca parte a unui proces de consolidare a capitalului la nivel de grup, a declarat, luni, directorul general, Frederic Oudea, citat de Bloomberg.

Société Générale va desfiinţa 2.000 de locuri de muncă la operaţiunile de retail bancar din Rusia anul următor şi intenţionează să reducă numărul de angajaţi şi în România, Cehia şi Egipt, a spus Oudea, fără a oferi alte detalii.

Banca, a treia ca mărime după active în Franţa, vrea să elibereze, până în 2013, capital de patru miliarde de euro prin vânzări de active şi diminuări de costuri pentru a reasigura investitorii în privinţa situaţiei financiare.

Société Générale are o expunere de circa 900 de milioane de euro faţă de Grecia şi nu are plasamente "semnificative" în datorii ale Irlandei şi Portugaliei, potrivit unui comunicat al grupului.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/soci-t-g-n-rale-vrea-sa-reduca-numarul-de-angajati-din-romania-rusia-cehia-si-egipt-8736571
8736571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.