Smartphone-ul Philips S396 a fost lansat în România

Postat la 14 octombrie 2015 239 afişări

Smartphone-ul Philips S396 a fost lansat în România

China Electronics Corporation lansează în România Philips S396, compatibil cu tehnologia 4G. Noul smartphone este disponibil în oferta Digi Mobil la contractarea abonamentelor din gama Optim.

“Noul model din seria S este potrivit pentru utilizatorii activi, care sunt conectaţi permanent la device-urile lor şi pentru care este important să aibă acces la Internet la viteze mari”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips.

Philips S396 este un model Dual SIM, echipat cu un procesor quad core de 1 GHz şi un ecran HD IPS de 5 inch, cu o rezoluţie de 1.280x720 pixeli. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Atât camera principală, cât şi camera frontală au 8 megapixeli. Smartphone-ul are o baterie detaşabilă de 2.300 mAh, o memorie internă de 8GB ROM şi 1GB RAM şi un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32GB.

Preţul de vanzare la abonamentele din oferta Digi Mobil este de 699 lei. Telefonul poate fi achiziţionat integral sau cu plata în rate, fără dobândă, începând de la 14 lei/lună.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/smartphone-ul-philips-s396-a-fost-lansat-in-romania-14840574
14840574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.