Smartphone cu ecran 3D de la Amazon

Autor: Vlad Popescu Postat la 11 mai 2013 28 afişări

Amazon.com, cel mai mare retailer online la nivel mondial, se pregăteşte să se extindă în zona producţiei de gadgeturi dincolo de e-readere şi tablete, prin dezvoltarea unei game largi de electronice de consum, printre care şi un smartphone cu ecran 3D.

Smartphone cu ecran 3D de la Amazon

Printre produsele pregătite de Amazon se numără două smartphone-uri şi un dispozitiv pentru redarea de conţinut audio de pe internet, au declarat pentru WSJ surse apropiate companiei. Unul dintre smartphone-urile dezvoltate va avea specificaţii de top şi va putea reda imagini tridimensionale fără ochelari speciali, au afirmat sursele citate.

Utilizând tehnologia care urmăreşte reacţiile retinei, imaginile redate de telefon vor părea că plutesc deasupra ecranului, tridimensionale din orice unghi. Navigarea prin meniuri şi conţinut va putea fi efectuată prin mişcarea ochilor, au continuat persoanele citate.

Anterior, în presă au apărut informaţii privind intenţia Amazon de a dezvolta un smartphone şi un dispozitiv TV pentru vizionarea de filme şi conţinut de televiziune de pe internet.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
smartphone,
3d,
amazon,
comert,
internet,
audio,
gadget
/actualitate/smartphone-cu-ecran-3d-de-la-amazon-10871499
10871499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.