Slujbă religioasă în „curba morţii”. Un preot a sfinţit o zonă în care au loc frecvent accidente rutiere

Postat la 03 februarie 2022 208 afişări

Slujbă religioasă în „curba morţii”. Un preot a sfinţit o zonă în care au loc frecvent accidente rutiere

Un preot din judeţul Bacău a sfinţit o zonă în care au loc frecvent accidente rutiere. El a spus rugăciuni pentru ca cei care trec prin „curba morţii” să „fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică”.

Însoţit de un dascăl, preotul a mers pe drumul care se află la ieşirea din Oneşti, către Bacău, şi a spus rugăciuni pentru ca cei care circulă pe acolo „să aibă o călătorie binecuvântată”.

„După săvârşirea Sfintei Liturghii, am mers să sfinţim locul numit „CURBA MORŢII” şi am săvârşit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo şi să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică toţi cei ce conduc autovehiculele şi cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toţi, să vă apere, să ajungeţi sănătoşi la destinaţie şi să fiţi izbăviţi de orice accident”, conform unui mesaj postat pe pagina de Facebook a parohiei unde slujeşte preotul.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accidente,
preot,
decese

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.