SIVECO Applications 2020 va fi implementat la Black Sea Terminal Georgia al SOCAR

Postat la 11 ianuarie 2013 20 afişări

SIVECO România va implementa în acest an sistemul ERP SIVECO Applications 2020 la Black Sea Terminal Georgia, deţinut de compania petrolieră SOCAR.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, SIVECO va implementa componentele de Management Financiar, Mijloace Fixe, Stocuri, Mentenanţă şi Achiziţii. Compania va asigura, de asemenea, pregătirea utilizatorilor şi suportul tehnic aferent modulelor contractate.

Sistemul informatic furnizat de SIVECO a fost deja implementat la Compania Naţională OMV Petrom şi la COMVEX şi UNICOM Holding - cunoscuţi operatori portuari de produse petroliere.

"Ne bucură că, în calitate de lider al pieţei româneşti de software şi furnizor de soluţii informatice în 26 de ţări, putem să replicăm expertiza companiei la acest client valoros. Oferim un produs matur, validat de sute de implementări de succes, care contribuie semnificativ la eficientizarea activităţii şi oferă un control total şi o imagine completă asupra întregii afaceri, în acord cu reglementările legale internaţionale. Aplicaţiile SIVECO se pliază perfect pe cerinţele individuale ale fiecărui client şi înglobează tehnologii inovative, recunoscute la nivel mondial şi atestate ca atare prin numeroasele premii de prestigiu obţinute. SIVECO este prezentă în ţările Comunităţii Statelor Independente cu numeroase proiecte informatice complexe, la nivel naţional", a declarat Iulian Manea, Director Regional, SIVECO România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/siveco-applications-2020-va-fi-implementat-la-black-sea-terminal-georgia-al-socar-10453386
10453386
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.