Situatia favorabila care a permis fuga lui Dinel Staicu din Romania impune modificari legislative

Postat la 13 aprilie 2011 10 afişări

Situatia favorabila, care a permis fuga din Romania a lui Dinel Staicu - condamnat la sapte ani de detentie pentru frauda, insa, pana la hotararea definitiva a instantei, el si-a schimbat numele - impune modificari legislative, astfel incat sa fie evitate cazuri similare.

"In urma analizei primare a contextului procedural in care a evoluat judecarea cauzelor aflate pe rolul instantelor din Romania privind pe Dinel Nutu (fost Staicu) - urmarit international - context in care acesta s-a sustras executarii pedepsei cu inchisoarea, Consiliul Superior al Magistraturii a invitat institutiile cu atributii in domeniu, cum ar fi Ministerul Public, Directia Nationala Anticoruptie, Ministerul Administratiei si Internelor si alte institutii la constituirea unui grup de lucru interinstitutional care sa elaboreze un proiect de procedura judiciara si/sau administrativa acoperitoare unor astfel de situatii", informeaza, miercuri, Biroul de presa al CSM.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dinel Staicu,
modificari legislative,
nume
/actualitate/situatia-favorabila-care-a-permis-fuga-lui-dinel-staicu-din-romania-impune-modificari-legislative-8154101
8154101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.