Situaţia COVID-19 în Timişoara, cel mai afectat oraş al momentului.

Postat la 18 martie 2021 104 afişări

Situaţia COVID-19 în Timişoara, cel mai afectat oraş al momentului.

Timişoara are cea mai mare rată de infectare din ţară. Incidenţa a ajuns la 8,15 cazuri la mia de locuitori. Oraşul Timişoara este în carantină de 10 zile.

Timişoara rămâne oraşul cu cea mai mare rată de infectare din ţară. După 10 de zile de carantină, incidenţa a ajuns la 8,15 cazuri la mia de locuitori.

Când CJSU a decis carantinarea, rata era de 7,49. În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 447 de cazuri noi, dintre care 254, în Timişoara.

Circulaţia şi staţionarea persoanelor în spaţiile publice, din interiorul zonei carantinate, sunt interzise, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza declaraţiei pe propria răspundere, legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

Măsurile restrictive au ca scop prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
cazuri,
rata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.