Site-uri de unde poti descarca muzica legal si gratuit

Postat la 10 martie 2011 160 afişări

Aplicatiile de tip DC (Direct Connect) ofera cea mai rapida cale de a descarca muzica preferata, din nefericire majoritatea continutului este protejat de legea drepturilor de autor si, conform legilor in vigoare, punerea acestor materiale la dispozitia celorlalti utilizatori reprezinta o infractiune ce se pedepseste cu amenda si se poate merge pana la inchisoare de la 1 la 4 ani. Exista insa si alternative sigure, legale, care nu implica cheltuieli. Una ar fi streaming-ul direct de pe Internet, iar a doua descarcarea de muzica legal si gratuit de pe site-uri care ofera astfel de servicii.

In cazul streaming-ului, nu putem spune ca este o solutie prea grozava. Se poate intampla ca net-ul sa mearga prost sau deloc si sunt convins ca nimeni nu vrea sa riste sa rateze o petrecere sau un eveniment deosebit din aceasta cauza. Asa ca ramane a doua varianta, cu download-ul de pe site-uri care ofera gratuit si legal acest serviciu. Si aici sunt niste dezavantaje, in sensul ca, desi colectiile aduna zeci de mii de MP3-uri, nu vei gasi prea multe nume celebre.

Cititi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Site-uri,
MP3,
muzica
/actualitate/site-uri-de-unde-poti-descarca-muzica-legal-si-gratuit-8051531
8051531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.