Şipoteanu şi Stegaru, de la Tribunalul Bucureşti, audiaţi în dosarul judecătoarelor Dinu şi Costache

Postat la 24 aprilie 2013 32 afişări

Judecătorii Mitu Stegaru şi Ioana Şipoteanu, de la Tribunalul Bucureşti, au dat declaraţii de martori în dosarul în care sunt cercetate pentru corupţie Antonela Costache şi Viorica Dinu, alături de avocaţi şi persoane care ar fi intermediat oferirea unor sume de bani pentru intervenţii în dosare.

Şipoteanu şi Stegaru, de la Tribunalul Bucureşti, audiaţi în dosarul judecătoarelor Dinu şi Costache

 Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii anticorupţie i-au citat miercuri la audieri, în calitate de martori, pe judecătorii Mitu Stegaru şi Ioana Şipoteanu, de la Tribunalul Bucureşti.

Cei doi judecători au fost întrebaţi de procurorii anticorupţie despre modul în care s-a dispus eliberarea omului de afaceri Dinel Nuţu, fost Staicu.

Numele Ioanei Şipoteanu apare în interceptările din dosarul judecătoarelor Viorica Dinu şi Antonela Costache. Potrivit unei discuţii dintre Viorica Dinu şi Daniela Petre, înregistrată audio, Sorin Vasilescu, grefier la Tribunalul Bucureşti, a pretins şi primit 5.000 de euro pentru a înregistra dosarului lui Dinel Nuţu la completul format din Antonela Costache, Viorica Dinu şi Ioana Cleopatra Şipoteanu, din 21 ianuarie 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sipoteanu-si-stegaru-de-la-tribunalul-bucuresti-audiati-in-dosarul-judecatoarelor-dinu-si-costache-10792229
10792229
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.