Sindicaliştii îi iau apărarea învăţătorului care a scris „patinuar”

Postat la 05 martie 2019 129 afişări

Reprezentanţii Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) Iaşi îi iau apărarea învăţătorului de la Colegiul „Mihai Eminescu” din oraş, care a corectat greşit lucrarea unui elev din clasa a doua, invocând o abordare „rău-voitoare”.

Sindicaliştii îi iau apărarea învăţătorului care a scris „patinuar”

USLIP Iaşi a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că exerciţiul efectuat de învăţător trebuie cercetat în integralitate, deoarece scoaterea din context poate duce la interpretări eronate.

 

”Chiar dacă am putea vorbi de o greşeală a cadrului didactic, ni se pare inadmisibilă maniera de a aduce în faţa opiniei publice viaţa profesională a unui om pentru a fi lovită cu <pietre>”, spun reprezentanţii USLIP Iaşi în comunicatul de presă citat.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aparare,
sindicate,
iasi,
reprezentanti,
elev,
invocare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.