Două firme se alătură protestului lui Ştefan Mandachi, suceveanul care a construit un metru de autostradă

Postat la 05 martie 2019 1423 afişări

Două firme din Câmpina, judeţul Prahova, au decis să se alăture protestului omului de afaceri din Ştefan Mandachi, din Suceava, care a construit un metru de autostradă, şi vor suspenda activitatea, pentru 15 minute, în 15 martie, la ora 15.00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Două firme se alătură protestului lui Ştefan Mandachi, suceveanul care a construit un metru de autostradă

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, corespondentului MEDIAFAX, consiliul de administraţie al celor două societăţi din Câmpina, care au ca obiect de activitate fabricarea de materiale de construcţii, anunţă suspendarea activităţii în data de 15 martie 2019, la ora 15.00, pentru 15 minute.

“Am luat această decizie în semn de solidaritate cu antreprenorul Ştefan Mandachi, din Suceava, care în ziua şi la ora menţionate va sista, timp de 15 minute, activitatea în toate societăţile pe care le deţine şi va inaugura kilometrul de autostradă construit din resurse proprii, ca o reacţie la dezinteresul autorităţilor faţă de dezvoltarea infrastructurii rutiere”, se arată în sursa citată.

Reprezentanţii celor două societăţi prahovene spun că îşi doresc autostrada Ploieşti - Braşov, “despre care se vorbeşte de atâta vreme, dar nu se face nimic”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
construire,
suceava,
firme

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.