Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 iunie 2018 80 afişări

Halep s-a calificat în penultimul act după ce a învins-o cu 6-7, 6-3, 6-2 pe Angelique Kerber (Germania), cap de serie numărul 12.

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros

În semifinală, Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza (Spania), câştigătoare a turneului în 2016, după ce aceasta a trecut de fosta campioană Maria Sharapova cu 6-2, 6-1.

În cealaltă semifinală, Madison Keys o va întâlni pe Sloane Stephens.

A fost cea de-a zecea confruntare între Halep şi Angelique Kerber, adversara pe care o conduce acum cu 6-4 la meciurile directe.

Pentru Simona Halep, meciul împotriva lui Angelique Kerber a fost primul pe care l-a jucat în acest an pe arena Suzanne Lenglen. Până acum, Halep a fost programată de trei ori pe Philippe Chatrier, iar contra lui Petkovic, compatrioata şi buna prietenă a lui Kerber, a fost trimisă să joace pe Terenul 18.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.