Deputaţii au adoptat proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare

Postat la 06 iunie 2018 62 afişări

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de cameră decizională, proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, cu cu 174 de voturi ”pentru”, 98 de voturi ”împotrivă” şi trei abţineri.

Deputaţii au adoptat proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare

Potrivit proiectului, au fost propuse 33 de companii de stat care pentru a face parte din Fondul Suveran de Investiţii. Printre acestea se regăsesc Societatea de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice – Electrica S.A., E.ON Energie România S.A., OMV Petrom S.A, Telekom România Communication S.A., Engie România S.A., Antibiotice S.A., Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti S.A., Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz S.A. Chimcomplex S.A., Instalaţiilor de Ridiciat şi Recipientelor sub Presiune S.A., Compania Naţională Unifarm S.A., Compania Naţională Loteria Română S.A. şi IAR S.A.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.