Simona Halep s-a antrenat pentru prima dată în echipamentul noului sponsor. S-a terminat cu echipamentul din China| FOTO

Autor: Silvana Chiujdea Postat la 10 februarie 2018 143 afişări

Prezentă la Cluj pentru a-şi încuraja colegele din echipa de Fed Cup, Simona Halep a păşit în Sala Polivalentă pentru un antrenament uşor, iar imaginile au devenit virale. Finalista de la Australian Open a intrat pe teren în echipamentul NIKE, noul sponsor tehnic al numărului doi mondial.

Simona a dat lovitura de start a meciului câştigat de clujeni în FIBA Europe Cup, scor 77-71, iar camerele televiziunii Digisport, dar şi spectatorii aflaţi în tribunele sălii Horia Demian au surprins-o pe tenismenă cu logo-ul Nike pe spate. ProSport a scris încă din luna ianuarie că Halep s-a înţeles cu gigantul care le mai are sub contract pe legendele Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams sau Maria Şarapova. Cel mai probabil, constănţeanca va anunţa oficial în weekend intrarea în familia Nike.

Foto Telekom Sport

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.