Simona Halep, învinsă în decisiv de Serena Williams în sferturile US Open: "A fost cel mai bun meci pe care l-am făcut vreodată în faţa ei"

Postat la 08 septembrie 2016 122 afişări

Simona Halep, cap de serie numărul 5 la US Open, a pierdut meciul disputat, joi dimineaţă, împotriva principalei favorite, americanca Serena Williams, în sferturile competiţiei, scor 2-6, 6-4, 3-6.

Simona Halep, învinsă în decisiv de Serena Williams în sferturile US Open: "A fost cel mai bun meci pe care l-am făcut vreodată în faţa ei"

Partida a durat două ore şi 14 minute. Simona Halep a câştigat un singur punct direct din serviciu, iar Serena Williams a reuşit 18 astfel de lovituri. Halep a comis cinci duble greşeli, iar procentajul primului serviciu a fost de 65 la sută. Sportiva din Constanţa a avut nouă şanse de break, dintre care a concretizat două, în timp ce americanca a reuşit patru break-uri.

Simona Halep a pierdut în faţa Serenei Williams pentru a opta oară în carieră şi rămâne astfel cu o singură victorie în faţa Serenei, obţinută în grupele Turneului Campioanelor de la Singapore 2014. Halep este însă prima jucătoare care câştiga îi ia set liderului mondial la US Open 2016.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.