„Nimeni nu ştie să aibă grijă de el aşa cum am eu''. Care sunt semnele care trădează o relaţie TOXICĂ

Postat la 08 septembrie 2016 88 afişări

„Nimeni nu ştie să aibă grijă de el aşa cum am eu''. Care sunt semnele care trădează o relaţie TOXICĂ

„Copilul este cea mai mare realizare a mea''. „Trebuie tot timpul să fiu atentă să nu păţească ceva''. „Nimeni nu ştie să aibă grijă de el aşa cum am eu''. „Nimeni nu mă poate învăţa nimic, eu sunt mama perfectă''. „Am suferit foarte mult în copilărie, dar micuţul meu va avea tot ceea ce îşi doreşte''. „Nimeni nu are voie să se atingă sau să îşi dea cu părerea despre copilul meu''. De cele mai multe ori, sub această avalanşă de trăiri emoţionale se ascunde un comportament toxic, lucru care trimite relaţia dintre mamă şi copil pe un drum greşit.

Află mai multe despre trăsăturile pe care le are un părinte toxic şi despre modul în care poate fi evitat acest comportament nociv

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.