O nouă agenţie de turism se închide după ce patronul a fugit cu banii a zeci de oameni

Postat la 07 septembrie 2016 21929 afişări

O nouă agenţie de turism se închide după ce patronul a fugit cu banii a zeci de oameni

Administratorul unei firme de turism din Satu Mare a fost reţinut marţi seara, fiind acuzat de înşelăciune şi delapidare, după ce a păgubit cu 50.000 de euro câteva zeci de clienţi. Robert Tarr dispăruse de câteva zile din Satu Mare, după ce zeci de clienţi au depus plângere la Parchet.

Administratorul agenţiei House of Travel se ascundea la Gura Humorului, unde a fost găsit de poliţişti şi adus la Satu Mare. Procurorii de pe lîngă Judecătoria Satu Mare au emis un mandat de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Robert Tarr, urmând ca miercuri să decidă dacă propun alte măsuri împotriva acestuia. Până în prezent, pe numele lui au fost depuse aproape 50 de plângeri, atât la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cât şi la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare sau la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Administratorul unei firme de turism din Satu Mare a fost reţinut marţi seara, fiind acuzat de înşelăciune şi delapidare, după ce a păgubit cu 50.000 de euro câteva zeci de clienţi. Robert Tarr dispăruse de câteva zile din Satu Mare, după ce zeci de clienţi au depus plângere la Parchet. Administratorul agenţiei House of Travel se ascundea la Gura Humorului, unde a fost găsit de poliţişti şi adus la Satu Mare. Procurorii de pe lîngă Judecătoria Satu Mare au emis un mandate de reţinere pentur 24 de ore pe numele lui Robert Tarr, urmând ca miercuri să decidă dacă propun alte măsuri împotriva acestuia. Până în present, pe numele lui au fost depuse aproape 50 de plângeri, atât la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cât şi la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare sau la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.Administratorul unei firme de turism din Satu Mare a fost reţinut marţi seara, fiind acuzat de înşelăciune şi delapidare, după ce a păgubit cu 50.000 de euro câteva zeci de clienţi. Robert Tarr dispăruse de câteva zile din Satu Mare, după ce zeci de clienţi au depus plângere la Parchet. Administratorul agenţiei House of Travel se ascundea la Gura Humorului, unde a fost găsit de poliţişti şi adus la Satu Mare. Procurorii de pe lîngă Judecătoria Satu Mare au emis un mandate de reţinere pentur 24 de ore pe numele lui Robert Tarr, urmând ca miercuri să decidă dacă propun alte măsuri împotriva acestuia. Până în present, pe numele lui au fost depuse aproape 50 de plângeri, atât la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cât şi la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare sau la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.

Zeci de clienţi păgubiţi de o agenţie de turism. Când au aflat ce a făcut patronul cu banii turiştii au luat foc

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.