Simona Halep, înaintea debutului la turneul de la Dubai: Am încredere în şansele mele

Postat la 18 februarie 2019 74 afişări

Simona Halep a urcat pe locul doi în clasamentul WTA, iar evoluţiile de la turneul de Doha, dar şi de la Fed Cup, îi dau încredere fostului lider mondial pentru următoarele confruntări. Următoarea competiţie la care va participa Halep este cea de la Dubai, desfăşurată în perioada 17-23 februarie.

Simona Halep, înaintea debutului la turneul de la Dubai: Am încredere în şansele mele

Simona va intra în competiţie direct în turul doi, acolo unde o va întâlni pe canadianca Eugenie Bouchard (nr. 79 WTA), care a trecut în primul tur de Vera Lapko (nr. 60 WTA)

"Nivelul meu este foarte ridicat acum, încrederea la fel, mă simt minunat pe teren, sunt gata să lupt la fiecare meci şi am încredere în şansele mele de fiecare dată când joc. E un moment bun şi mă bucur de el" a dezvăluit Simona Halep înainte de startul turneului WTA de la Dubai.

Sportiva din Constanţa a câştigat turneul din Emiratele Arabe Unite, în anul 2015.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dubai,
simona halep,
incredere,
turneu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.