Simona Halep a câştigat în 2014 cei mai mulţi bani din toată cariera. Cât a încasat

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 mai 2014 486 afişări

Simona Halep a câştigat în 2014 cei mai mulţi bani din toată cariera. Cât a încasat

Simona Halep a avut un an de vis, reuşind să ajungă de pe locul 64 pe locul 4 în lume.

Pe 19 mai, Simona Halep a urcat pe locul patru în clasamentul oficial al celor mai bune jucătoare de tenis din lume. În ultimele 12 luni, Halep a câştigat şapte trofee, a primit premiul WTA pentru cea mai bună ascensiune a anului şi a învins aproape toate jucătoarele din top 10.

Singura jucătoare cu mai multe titluri decât Simona Halep este Serena Williams, liderul clasamentului mondial şi singura jucătoare din top 10 împotriva căreia Simona nu a reuşit să câştige, până acum, nici măcar un set.

Simona Halep a câştigat din premii, de la începutul anului, peste 1,4 milioane de dolari, ajungând la un total de 3,5 milioane de dolari câştigate de-a lungul carierei. De asemenea, Simona a obţinut un contract de reprezentare cu Adidas, iar estimările arată că acesta îi va aduce aproximativ un milion de euro pe an.

Singurul român care obţine, în acest moment, mai mulţi bani din contractele de sponsorizare este Ilie Năstase, graţie contractului său pe viaţă cu Adidas.

Halep este cotată cu a treia şansă să câştige al doilea turneu de grand slam al anului, desfăşurat pe zgura pariziană de la Roland Garros.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/simona-halep-a-castigat-in-2014-cei-mai-multi-bani-din-toata-cariera-cat-a-incasat-12638275
12638275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.