Silvio Berlusconi s-a logodit cu o prezentatoare în vârstă de 27 de ani - FOTO

Postat la 17 decembrie 2012 43 afişări

Silvio Berlusconi, în vârstă de 76 de ani, a anunţat luni că s-a logodit cu o prezentatoare de televiziune, Francesca Pascale, în vârstă de 27 de ani, care s-a aflat constant alături de el după ce a anunţat că va candida în alegerile generale din februarie.

Fostul cântăreţ pe nave de croazieră devenit politician a făcut această dezvăluire într-un interviu amplu la unul dintre posturile sale de televiziune, în pofida faptului că nu s-a despărţit în mod oficial de a doua soţie, Veronica Lario.

"Este oficial, m-am logodit cu Francesca Pascale şi, în sfârşit, nu mă mai simt singur", a declarat Berlusconi, în prezent judecat pentru întreţinere de raporturi sexuale plătite cu o prostituată minoră, relatează Daily Mail, în ediţia online.

"Este o diferenţă de vârstă de 49 de ani între noi. Ea este o fată frumoasă şi chiar şi mai frumoasă interior, cu principii morale solide.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Silvio Berlusconi,
prezentatoare,
nunta
/actualitate/silvio-berlusconi-s-a-logodit-cu-o-prezentatoare-in-varsta-de-27-de-ani-foto-10396339
10396339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.