Silvio Berlusconi dezminte ca un fiu al lui Muammar Kadhafi ar fi fost ucis de NATO

Postat la 26 mai 2011 10 afişări

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a dezmintit, miercuri seara, ca unul dintre fiii liderului libian Muamamr Kadhafi, Seif al-Arab, a fost ucis intr-un raid al NATO la 30 aprilie, asa cum a afirmat Tripoli, potrivit declaratiilor citate de agentia Ansa.

Silvio Berlusconi a declarat ca anuntul privind moartea lui Seif al-Arab, in varsta de 29 de ani, facut de un purtator de cuvant al Guvernului libian, este "propaganda". "Coalitia nu este la curent (cu moartea acestuia), este propaganda, de fapt fiul cel mic al lui Kadhafi nu mai este in Libia, locuieste in prezent in alta tara, iar istoria celor trei nepoti este, de asemenea, nefondata", afirma Berlusconi. Seful Guvernului italian s-a exprimat in cursul unei emisiuni televizate care a fost difuzata in cursul noptii si din care Ansa a publicat mai multe fragmente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
silvio berlusconi,
kadhafi,
NATO
/actualitate/silvio-berlusconi-dezminte-ca-un-fiu-al-lui-muammar-kadhafi-ar-fi-fost-ucis-de-nato-8286920
8286920
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.