Şi animalele de companie beneficiază de Black Friday. Ce reduceri a aplicat un jucător de profil cu ocazia evenimentului de mâine

Autor: Andra Stroe Postat la 12 noiembrie 2020 121 afişări

Şi animalele de companie beneficiază de Black Friday. Ce reduceri a aplicat un jucător de profil cu ocazia evenimentului de mâine

Petshopul online PentruAnimale.ro, cu capital 100% românesc, intră în Black Friday, pe 13 noiembrie, cu discounturi de până la 45% la peste 75.000 de produse, precum hrană pentru animale, suplimente, accesorii şi jucării, produse pentru igienă şi îngrijire.

PentruAnimale.ro va desfăşura campania de Black Friday 2020 pe durata unei singure zile, începând cu ora 6 dimineaţa. Magazinul estimează vânzări de 12 ori mai mari faţă de cele înregistrate într-o zi obişnuită.

„Ne aşteptăm ca Black Friday 2020 să fie cel mai mare de până acum în segmentul de petshop. Deşi în contextul economico-social trasat de COVID-19 sunt prevăzute venituri mai mici pe gospodărie, piaţa de produse pentru animalele de companie va continua să crească, tocmai datorită faptului că animalele de companie sunt, mai mult ca oricând, companioni în izolarea socială, iar atenţia şi dorinţa de a le recompensa sunt mai mari ca oricând”, spune Laurenţiu Miron, CEO PentruAnimale.ro.

Anul acesta, remarcă executivul, „consumatorii sunt tot mai informaţi şi pun accent mai mult pe calitatea ingredientelor. Observăm deja o tendinţă în România, care urmează trendul mondial free-from (fără cereale, fără soia, fără coloranţi artificiali, fără porumb etc. în hrana animalelor), precum şi cea a proteinelor alternative (de exemplu, insecte) şi ingrediente potrivite consumului uman”.

Pentru oferta de Black Friday 2020, petshop-ul PentruAnimale.ro a pregătit, printre altele, produse de tip overfill, care vor oferi clienţilor atât reducerea de preţ din cadrul evenimentului cât şi kilograme în plus faţă de produsele regular.

Faţă de anul trecut, PentruAnimale.ro a pregătit o selecţie de patru ori mai mare în categoriile jucării şi snaks-uri şi a inclus în site produse mass-market, pentru a răspunde cererii unei noi categorii de consumatori, care, anterior, făceau achiziţii mai ales din magazine fizice. Tot anul acesta, au fost introduse produse pentru cai.

PentruAnimale.ro estimează că valoarea medie a coşului de cumpărături pe durata evenimentului de reduceri va creşte cu peste 45% faţă de media curentă. În mod obişnuit, valoarea medie a coşului este de 250 de lei.

Hrana achiziţionată de clienţii PentruAnimale.ro în campania Black Friday 2020 va fi suficientă pentru a hrăni pentru o zi peste 3,5% din populaţia felină şi canină din România, reprezentând circa 300.000 de pisici şi câini. În 2019, populaţia canină din România era estimată la 4,15 milioane, iar cea felină la 4,3 milioane, potrivit celui mai recent studiu FEDIAF (European Pet Food Industry Federation). Astfel, 46% din gospodăriile din România au cel puţin un câine, iar 47%, cel puţin o pisică.

Aproximativ 80% din comenzile plasate în BF vor fi procesate şi expediate în weekend-ul 13-15 noiembrie, dacă nu vor apărea modificări cauzate de măsuri suplimentare, precum restricţii de deplasare, impuse de autorităţi în contextul COVID-19.

Magazinul online PentruAnimale.ro comercializează hrană pentru animale (câini, pisici, păsări, reptile, peşti, cai, animale mici), vitamine, şampoane şi produse pentru îngrijirea animalelor, dar şi diferite accesorii pentru acestea, de la branduri precum Taste of the Wild, Purina, Royal Canin, Eukanuba, Biomill, Hill’s, Acana şi Arion.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
animale,
black friday,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.