Show-ul "Românii au talent" a revenit cu al cincilea sezon la Pro TV: Un concurent şi-a asigurat deja prezenţa în semifinale - VIDEO

Autor: Paula Rusanu Postat la 14 martie 2015 589 afişări

Cel de-al cincilea sezon al show-ului "Românii au talent" a început, vineri seară, la Pro TV. Cea mai mare noutate a sezonului este reprezentată de componenţa juriului. În acest sezon, Andrei şi lui Andi Moisescu li s-au alăturat Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis.

Cu patru juraţi, şi regulile concursului au suferit modificări în ceea ce priveşte selecţia talentelor. Astfel, concurenţii care primesc patru "Da" din partea juriului merg mai departe în competiţie, la fel întâmplându-se şi cu trei "Da" obţinuţi. În cazul în care există doi "Da" şi doi "Nu", concurentul merge mai departe doar în cazul în care un jurat îşi va schimba votul "Nu" în "Da". În situaţia în care acesta nu este convins de prestaţia şi talentul concurentului şi decide să îşi păstreze votul "Nu", concurentul va părăsi lupta pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro.

O altă noutate a fost reprezentată de apariţia steluţelor albastre "Românii au talent". Acestea nu garantează trecerea concurenţilor în semifinale, însă îi recompensează pe cei care primesc trei sau patru "Da" din partea juriului şi reuşesc să treacă în următoarea etapă eliminatorie.

Astfel de steluţe au primit, în show-ul de vineri seară, Dina Monica Stănciulete, o elevă de 13 ani, care a plâns în timp ce a cântat la violoncel, sau Bogdan Bolohan, care a impresionat juriul cu dansul său contemporan.

CUM A CÂNTAT DINA STĂNCIULETE

De asemenea, juriul a fost impresionat de ultimul număr al serii, cel al Yevei Shiyanova, care a dansat în făină.

URMĂREŞTE AICI DANSUL ÎN FĂINĂ

Una dintre noutăţile acestui sezon este golden-buzz-ul - butonul auriu poziţionat în centrul mesei juriului, care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinală. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat şi este marcat de un moment spectaculos de lumini în cadrul show-ului.

Andra a apăsat golden buzz-ul pentru Ion Barbu, de profesie model şi interpret, care a ales să cânte piesa "De dragul tau", apartinând lui Marcel Pavel.

Tanarul a povestit că a cantat in corul bisericii de la varsta de trei ani, iar printre idolii săi se numara Beyonce, Rihanna şi Smiley. La auzul vocii tanarului, Mihaela Radulescu a lacrimat, Andra a fost de-a dreptul încântata, iar Andi Moisescu a declarat că "este una dintre cele mai bune voci care s-au urcat vreodata pe scena de la <<Romanii au talent>>".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romanii au talent,
show,
sezon
/actualitate/show-ul-romanii-au-talent-a-revenit-cu-al-cincilea-sezon-la-pro-tv-un-concurent-si-a-asigurat-deja-prezenta-in-semifinale-video-13984744
13984744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.